17.9.2015

Tomaattinen kanakorma

Mä en tiedä mikä mua kiehtoo syksyssä ja syksysateissa, mutta jotenkin viime aikoina on ollut paljon helpompi herätä ja lähteä ulos koiran kanssa. Pieni piristävä kävely sateessa karistaa viimeisetkin unihiekat silmistä, olo on pirteä ja lenkin jälkeen yleensä myös nälkäinen. Aamupala nassuun ja lukemaan, päivällä uudestaan kävelylle, lisää lukemista tai jotain muuta puuhailua, ruokaa, ehkä salille, ehkä kävelylle, ruokaa, illalla netflixiä. Tämmöisiä mun päivät on viime aikoina olleet! Illalla ei pysty pahemmin lukemaan, koska kattolamppuni on rikki enkä ole vielä saanut aikaiseksi hommata kunnon lukuvaloa, ehkä tänä viikonloppuna (joka muuten tulee olemaan viimeinen vapaa viikonloppuni pitkään aikaan) viimein marssin Ikeaan hakemaan sellaisen.

Syksyisin kroppa haluaa lämpimien neuleiden ja huivien lisäksi myös sisäistä lämpöä. Aamu alkaa teellä ja illallakin tulee teetä juotua iso kuppi, tämän hetken suosikkini on ehdottomasti nougat kermatoffee tee jonka ostin Juvan TeaHouselta. Lisäksi teen tällä hetkellä paljon keittoja ja mausteisia ruokia. Tämän hetken suosikkiruokani on ehdottomasti Intialainen kanakorma, jonka reseptin haluan jakaa teidänkin kanssanne. Enjoy!

♦ Kuumenna pannu ja lisää haluamasi mausteet, maut irtoavat paremmin kun annat mausteiden olla hetken aikaa keskenään pannulla.
♦ Lisää öljy ja sipuli. Itse käytin inkivääri- ja valkosipulitahnaa, lisäsin ne tässä vaiheessa. Kuullota sipuleita hetki.
♦ Kaada joukkoon kookosmaito ja tomaattipyree ja asettele kanat joukkoon.
♦ Paista, kunnes kanat ovat kypsiä. Keitä riisi kaveriksi ja höyrytä/paista pakastevihanneksia mukaan.
♦ Sekoita kaikki ja nauti!

2 kommenttia:

  1. Ohh näyttää ihanalta, menee kyllä heti testiin! ♥ Syön tosi usein kanaa mutta tällä tyylillä en oo koskaan tajunnut kokkailla itse! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, tosi kivaa vaihtelua välillä syödä tämmöistä! Eri mausteilla tästä saa eri makuista joka kerta :)

      Poista