Syksyisin kroppa haluaa lämpimien neuleiden ja huivien lisäksi myös sisäistä lämpöä. Aamu alkaa teellä ja illallakin tulee teetä juotua iso kuppi, tämän hetken suosikkini on ehdottomasti nougat kermatoffee tee jonka ostin Juvan TeaHouselta. Lisäksi teen tällä hetkellä paljon keittoja ja mausteisia ruokia. Tämän hetken suosikkiruokani on ehdottomasti Intialainen kanakorma, jonka reseptin haluan jakaa teidänkin kanssanne. Enjoy!

♦ Kuumenna pannu ja lisää haluamasi mausteet, maut irtoavat paremmin kun annat mausteiden olla hetken aikaa keskenään pannulla.
♦ Lisää öljy ja sipuli. Itse käytin inkivääri- ja valkosipulitahnaa, lisäsin ne tässä vaiheessa. Kuullota sipuleita hetki.
♦ Kaada joukkoon kookosmaito ja tomaattipyree ja asettele kanat joukkoon.
♦ Paista, kunnes kanat ovat kypsiä. Keitä riisi kaveriksi ja höyrytä/paista pakastevihanneksia mukaan.
♦ Sekoita kaikki ja nauti!

Ohh näyttää ihanalta, menee kyllä heti testiin! ♥ Syön tosi usein kanaa mutta tällä tyylillä en oo koskaan tajunnut kokkailla itse! :o
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, tosi kivaa vaihtelua välillä syödä tämmöistä! Eri mausteilla tästä saa eri makuista joka kerta :)
Poista