12.9.2015

Testissä Himalaya Herbals

postaus tehty yhteistyössä Valkoisen Ristin/Himalaya Herbalsin kanssa.




Himalaya Herbals on sarja, jossa yhdistyy luonto, tehokkuus ja turvallisuus. Raaka-aineina tarkoin valittuja luonnon yrttejä ja mineraaleja. Kaikki vaikuttavat aineosat ovat 100% peräisin yrteistä ja mineraaleista.

Sain vähän aikaa sitten Himalaya Herbalsilta aivan ihanan paketin, jonka sisällön haluan esitellä teillekin! Mainitsin jo Tarina ihostani -postauksessa käyttäväni kasvoilleni Himalaya Herbalsin Nourishing skin creamia. Voidetta voi käyttää koko vartalolle, mutta itse käytän sitä vain kasvoille. Oma ihoni on varsinkin talvisin pintakuiva ja rasvoittuu t-alueelta helposti. Tämä rasva on on ollut ihan mieletön! Kosteuttava, sopivan kevyt, nopeasti imeytyvä, riittoisa ja ennen kaikkea, sopivan hintainen. Yksi purkki maksaa suunnilleen 4€.

Uutena tuttavuutena sain testiin Multipurpose creamin, joka on todellakin nimensä veroinen. Sen sanotaan hoitavan ja parantavan hiertymät, haavat, palovammat, ihottumat sekä hyönteisten puremat. Tehoaineena on aloe vera, sinkki ja kalsium. Olen aiemmin kuullut tästä ihmerasvasta kaveriltani, hän käyttää sitä yksittäisten finnien nujertamiseen. Lienee sanomattakin selvää että innostuin itsekin tästä tuotteesta juuri finnin nujerrus mielessäni. Finnirykelmiä ei juurikaan ihooni enää tule, mutta yksittäisiä silloin tällöin. Olen nyt parina päivänä kokeillut laittaa nokareen multipurpose creamia yksittäisen finnin päälle ja ainakin omasta mielestäni se on kuivunut ja pienentynyt. Kokeilin tätä myös pieneen kutiavaan ötökän puremaan ja punoitus sekä kutina hävisivät.

Strawberry Shine Lip Balm ei myöskään ollut minulle ennestään tuttu. Olen riippuvainen huulirasvoistani, jokaisessa laukussa on vähintään yksi huulirasva jota lisään huulilleni aina kun sille tuntuu. En juurikaan käytä huulipunia, mutta huulikiillot ja kiiltävät rasvat ovat kovassa käytössä. Tämän hetken suosikkini on ollut Victoria's Secretin Minty Kiss -huulikiilto jonka ostin viime Barcelonan reissulta. Se on niin raikkaasti mintun tuoksuinen ja tuo huulille sopivan kiillon. Tämä mansikkaihanuus kyllä varmasti tulee ainakin melkein yhtä aktiiviseen käyttöön. Tuoksu on söpö, jos tuoksua voi vain niin kuvailla. Kiiltoa ei juurikaan tule ja väriäkin sopivasti, voisi melkein sanoa että huulirasva tasoittaa oman huulten värin. Jotkut huulirasvat jättävät huulet ärsyttävän tahmean tuntuisiksi, mutta tämä vain kosteutetuksi ja pehmeiksi.

Viimeisenä tuttavuutena Smoothing foot scrub. Vartalon ja kasvojen kuorinta on tuttua puuhaa, mutta jalkoja en ole aiemmin kuorinut joten tämän testaamista odotin melko innolla. Suihkusta tulikin oikea hemmotteluhetki kun kuorin jalat ja annoin platinahoitoaineen vaikuttaa pitkään. Jalkakuorinta poisti kuolleet ihosolut helposti ja hellästi, rasvakin imeytyi kuorinnan jälkeen paremmin. Vielä yhden käsittelyn jälkeen en osaa sanoa tekeekö tuote ihanat, pehmeät kantapäät ja jalat, mutta aion kyllä ehdottomasti ottaa kuorinnan osaksi ihonhoitorutiinejani.

Himalaya Herbalsin tuotteita saa tilattua Valkoisen Ristin kautta, mutta lisäksi ainakin osa tuotteista löytyy Prismoista, S-marketeista, Sokoksista ja Saleista. Hinta-laatusuhde on mitä mainioin! Mainitsemani naamarasva maksaa esimerkiksi 4€ ja huulirasva 2,80€. Miksi turhaan maksaa liian hienoista purkeista ja purteloista, kun parilla eurolla saa laadukkaita tuotteita? :D Voin itse sanoa, että osittain näiden tuotteiden avulla olen päässyt eroon aknestani.
Ovatko Himalaya Herbals tuotteet tuttuja teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti