27.1.2016

Newly

Kuten varmasti jotkut ovatkin jo huomanneet, blogiin on tullut uusi ihana ulkoasu! Ulkoasusta kiitos kuuluu Graphiques GW:lle, jos jollain on tarvetta uudelle ulkoasulle niin eikun vaan sieltä tilaamaan. Pientä hienosäätöä on vielä tulossa minun ja Elmon esittelysivuille, mutta muuten blogin ilme alkaa olla sellainen millaiseksi olen sen halunnutkin!


Tulin sunnuntaina Kuopioon porukoitteni luokse synttärikakun ja pienen loman toivossa. Tampereella tuntuu välillä että stressilevelit huitelee pilvissä ja välillä on ihana ottaa pieni takeoff arjesta ja tulla tänne. Kävelyt ja ulkona riehuminen Elmon kanssa auttaa, vaikka siinä sivussa onkin pitänyt istua myös nenä kiinni kirjassa. En ottanut mukaani konetta, joten tämänkin postauksen joudun valitettavasti tehtailemaan pädillä. Olisi vähän helpompi jos tähän saisi ylimääräiset näppäimet, sillä nyt menen vain kosketusnäytön voimin. Kuvamateriaalia sen sijaan saan täältä paremmin kuin Tampereelta, sisko kameran takana (ja parempi kamera) antavat ihan uutta innostusta! Voi että mä odotan jo kesää kun hyvää kuvamateriaalia saa enemmän kunhan muutan taas Kuopioon!


Ylipäätään mulla on hirveä innostus päästä vähän muttamaan koko blogin suuntaa! Uusi asunto antaa sijaa sisustusjutuille, pari DIY-projektia on mielessä ja voisin jopa kuvitella tekeväni välillä jonkin tason ootd-postauksia! Mitään muotiblogia en halua tai aio tästä tehdä, mutta vähän monipuolisemman ja vieläkin enemmän itseni näköisen. Haluaisin osallistua kuvanmuokkauskursille, katsotaan jos kesällä saisi jotain tällaista aikaan! Ainakin oman kuvanmuokkausohjelman tulen tarvitsemaan...

Joko kaikki Elmofanit muuten seuraavat Elmoa Instassa? Jos ette niin käykääs kurkkaamassa @elmothebulldog! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti