7.1.2016

Hengissä ollaan...

... vaikka se ei ehkä blogista ulospäin tällä hetkellä näy! Uusi ulkoasu on kuitenkin tulossa ja pahimmasta koomasta on herätty. Paukkupakkaset ja oikea talven tulo herättelivät tämän tytön, toki myös kahden viikon täysloma Kuopiossa vanhempien hoivassa auttoi. Omiin ajatuksiin tuli hieman selkeyttä tulevaisuuden ja haunkin osalta.

Olen varmaan tännekin aiemmin kirjoittanut hakevani todennäköisimmin Tampereelle, ehkä välillä pohtinut Kuopiota mutta aiemmin pääpaino on ollut että Tampereelle mennään. Stressi-itkujen, äidin juttutuokioiden ja kavereiden kanssa juteltuani päätin kuitenkin hakea Kuopioon. Valintaan vaikutti sisäänottomäärän lisäksi kaupungin kodikkuus, koen etten ole oikein kotiutunut Tampereelle. Jotenkin oli helpotus saada tämä päätös tehtyä.

Lukeminen on viimeaikoina takunnut oikein urakalla, tuntuu että kirjaan tarttuminen on jotenkin ylivoimaisen vaikeata. Onneksi viikonloppuna alkaa taas valmennuskurssi ja rutiini palautuu siltä osalta. Valmennukset alkavat pyöriä myös arkisin, joka pakottaa lukemaan enemmän. Valitettavasti osa työvuoroistani menee päällekkäin valmennusten kanssa, eikä vapaapäiviä juurikaan ole tiedossa. Pääsykoe lähenee, stressi kasvaa, lukumäärät kasvaa.. Näin kai tän pitääkin mennä? :D Toivottavasti ensi kerralla blogiin palaillessani voin jo esitellä uutta ulkoasua ja uutta lukuintoa! Anyways, hyvää uutta vuotta 2016, lukuintoa kaikille kanssalukijoille!

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ehottomasti mun lemppari lääkis blogi!:) Itsellä myös lukeminen takkuilee ja pahasti, mutta on onneksi vielä aikaa, vaikka kylläkin tuo reilu 4kk menee hurjan nopeasti. Löysin äskettäin tän sun blogin, joten onko tämä eka vuosi kun haet lääkikseen? Kuuluthan sinäkin ensi kertalaiskiintiöön? Tsemppii lukemiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ompa kiva kuulla! :) Kävin viime vuonna katsomassa kysymykset, joten nyt on ensimmäinen kerta kun haen tosissani. Kuulun ensikertalaiskiintiöön, kirjoitin vasta viime keväänä koska olin lukiossa vuoden vaihdossa, eli kirjoitin vuoden myöhemmin kuin muut oman ikäiseni. Tsemppiä sinullekin!

      Poista