7.3.2014

Tallinna

Blogissa on ollut pientä hiljassaeloa monestakin syystä. Merkittävin syy on ollut oman kirjoitusmotivaation puute, mutta nyt se on taas tullut takaisin. Uusi omasta mielestäni upea raikas ulkoasu on myös saapunut blogiini ja siitä iso kiitos kuuluu Tiia Suomalaiselle! Pienen bloggaustauon aikana olen myös hiukan pyöritellyt blogin tulevaisuutta ja mietinnässä on ollut kirjoittaa blogia ainakin osittain englanniksi, miltä tämä kuulostaisi? Omasta mielestäni varsinkin kirjoitettava englantini kaipaa hieman petrausta, joten samalla tulisi sitäkin treenattua tulevaisuutta varten.

Itselläni on tällä hetkellä hiihtoloma ja se on sujunut rentouttavissa merkeissä. Lähdimme tiistaina kavereideni kanssa käymään Tallinnassa shoppailu & rentoutumisreissulla. En ole koskaan käynyt Tallinnassa ja laivalla olostakin on varmaan jo kymmenisen vuotta, joten odotin reissua todella innoissani. Tarkoituksenamme oli shoppailla ja ennen kaikkea rentoutua, siinä todellakin onnistuimme!



Yövyimme Sokos hotel Virussa, joka sijaitsee keskellä Tallinnaa. Lisäksi alakerrasta löytyy Viru keskus, jonka kolusimme läpi jo ensimmäisenä päivänä. Yövyimme 21. kerroksessa, ja näkymät sieltä olivat kyllä huikeat niin valoisalla kuin pimeämmälläkin. Meno oli kuin suurkaupungissa kun ylhäältäpäin katseli :D Hotelli oli hyvällä paikalla joten kävelimme kaikkialle missä kävimme. Eniten kuvia tuli otettua Vanhassa kaupungissa, johon rakastuin ihan täysin. Niin söpöjä taloja joka puolella!



Matkan aikana tuli myös rentouduttua ihan kunnolla. Ensin kävin huoltamassa ripseni ja kulmani ja keskiviikko-illan päätteeksi kävin kaverini kanssa hieronnassa. Hinnat eivät todellakaan olleet pahat, sillä päähieronta maksoi alle 10€! Oli ihanan rentouttavaa shoppailun päätteeksi mennä hierottavaksi. Kävimme myös Vapianossa syömässä ja Vapiano ei koskaan petä, täydellisen ihanaa ruokaa ♥ Jälkkäriksi vielä froyo Viru-keskuksesta niin eiköhän uni maistu. Torstaina olikin aika suunnata jo kotiin, mutta lisää shoppailua oli vielä luvassa laivan tax freessä ja Suomessa Helsingin puolella. Tax Freestä mukaan lähti ofc karkkia sekä Victoria's Secretin bodyspray, jota olin jo himonnut jonkin aikaa.



4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Sulla on ihana blogi :-)

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse en ollut aiemmin käynyt Virossa ja yllätyin sen kauneudesta.

      Poista