8.3.2014

South Africa here I come!

Sain jo jonkun aikaa sitten varmistuksen, että olen toinen niistä kahdesta onnekkaasta jotka pääsevät kesällä Etelä-Afrikkaan kesävaihtoon. Vaihtoon kuuluu n. 2 viikon pituinen jakso Johannesburgin ympäristössä ja sen jälkeen vielä perhejakso Kapkaupungissa. Palattuani Tallinnasta olenkin siis jo päässyt suunnittelemaan seuraavaa matkaani ja katsomaan lentoja. Olen myös ihan superhyper innoissani leirin ohjelmasta, ohjelmassa on mm. matkat Sowetoon, Maropengiin, kalliolaskeutumisen harjoittelua, canopying (en keksi tälle sanaa Suomeksi, semmosta vaijerilaskeutumista) sekä joku sarvikuono kokemus.

Vaikka Etelä-Afrikassa onkin talvi sinne mennessäni, se ei innostustani lannista. En lähde sinne lomailemaan ja hommaamaan rusketusta, vaan näkemään uutta maata, uutta kulttuuria ja erilaista elämäntapaa. Besides +15 astetta talvella, voiko sitä edes talveksi sanoa? :D Joka tapauksessa, lähden 20.6. ja palaan 12.7. Kesällä jää myös siis hyvin aikaa valmistautua yo-kokeisiin enkä myöskään missaa yhtään koiranpennustamme, joka meille tulee kesällä ♥ Tässä jäänkin nyt iloisena odottelemaan kesää ja tsiigailemaan lentoja!

kuva

4 kommenttia:

  1. Ihanaa että pääsit sinne! Itse oon lähdössä ihan koko vuodeksi USA:an vaihtoon ja oon jo ihan täpinöissäni :D

    http://only--my--life.blogspot.fi/
    +vaihtariblogi: http://aili-in-the-usa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi pidä huikea vuosi ja ota paljon kuvia! :D Itseäni ärsyttää kun en oman vaihtovuoteni aikana jaksanut usein kantaa kameraa mukanani.

      Poista
  2. Voi onneksi olkoon mahtavasta mahdollisuudesta ! Kohdekkin on mitä huikein.

    Sulla on muuten tosi mielenkiintoinen blogi. Ja vaikutat tosi positiiviselta persoonalta ! Sait täältä uuden lukijan ! :)

    http://ohleopardd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Tervetuloa seurailemaan! :) Itseasiassa liityin vähän aikaa sitten sinun blogisi seuraajaksi.

      Poista