29.8.2016

Yksiön sisustus

Muutin kesäkuun alussa Tampereelta takaisin Kuopioon. Tampereella olin asunut kämppikseni kanssa kaksiossa ja Kuopiossa minua odotti supersuloinen 34m2 saunallinen yksiö! Suurin osa huonekaluistani muutti Tampereelta Kuopioon, vaikkakin lisätilan takia pieniä muutoksiakin tuli. Tampereella minulla oli jo omassa huoneessani ollut Ikean Söderhamn -sarjan nojatuoli, muuttaessani sain viimein jatkettua sen sohvaksi. Tosin tämän sohvamuutoksen takia ihana tuunattu antiikkinen työpöytäni ei valitettavasti enää mahtunut yksiööni. Parvekkeen kaikki huonekalut on vain tuunattuja löydöksiä kotoa ja mökiltä! Vanha laveri sai uuden elämän parvekkeelta tyynyjen kanssa, hyllykkö sai uuden ilmeen DC-fixillä, korituoli on löydös vanhempieni makuuhuoneesta. "Olohuoneen" Prada Marfa -taulu on ystäväni tekemä.

En tiedä ovatko muut sisustajat huomanneet samaa, mutta asunto ei koskaan ole täysin valmis :D Nytkin tarvitsisin vielä ainakin yhden kattolampun, pari taulua seinälle ja jonkinlaisen viritelmän valokuville. Niin ja haluaisin vaihtaa nuo kehyksien kuvat. Ja partsille pitäisi keksiä joku taso kasveille. Jostain pitäisi saada kynttilätornadot. Eikä niitä verhojakaan muuten vielä ole.


Elmon ruokakupit ovat aivan ihanasta Ryry's -nimisestä lemmikkitarvikeliikkeestä! Kupit ovat Virolaisen Krantzin. Ei tarvinnut kauaa miettiä noiden hankkimista, ne kun istuvat mun sisustukseen ihan täydellisesti. Ja mikä parasta, ne ei liiku ja läiky mihinkään suuntaan vaikka Elmo kesken leikin jyräisikin niiden päälle! :D

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana asunto sinulla!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna <3 Mä aina fanitan teidän kämppää :D

   Poista
 2. Toi ananaskynttilä! Niiiin söpö!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin ostaessani että se on purkki ja kotona paljastautukin kynttiläks :D No, poltin sen loppuun ja nyt se sitten on purkkina mun pinneille ja ponnareille.

   Poista
 3. Joo, oon kyllä huomannu ihan saman, että sisustaessa ei ole ikinä valmista. Aina puuttuu jotain pientä purkkien liitutaulutarroista tunnelmalamppuihin. :D Sulla on tosi kaunis koti!

  energiapistos@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun ne liitutaulutarrat tulee hommattua niin huomaat että sulta puuttuukin liidut joilla niihin kirjoitetaan :D Kiitos paljon! Itsekin tykkään vaikka täällä vähän keskeneräistä onkin.

   Poista
 4. Ihania yksityiskohtia sun sisustuksessa ♥ Itselläkään ei ole koskaan sisustus täysin valmis ja tuntuu, että kun yhden kohdan saa mieleisekseen täytyy aiemmin hyvänä pitämäänsä ratkaisua alkaa muuttamaan erilaiseksi :D

  VastaaPoista