10.3.2016

¡Hala Madrid!

Ihana miten paljon kommentteja viimeisimpään postaukseen tuli, taitaa olla tähän mennessä eniten kommentoitu postaukseni! Vaikka ruudun tällä puolella on ollut melko hiljaista, niin mukava huomata miten paljon liikennettä blogissa on ollut. Iso kiitos siitä Tiialle, joka nosti blogini mukaan hänen linkitä blogisi -postauksen suosikkeihin.

Kirjoitustauosta huolimatta blogi on kyllä ollut mielessä ja pientä uudistusta on luvassa, eli stay tuned siltä osalta! Haluaisin sanoa että kaikki vapaa-aikani olisi mennyt lukemiseen, mutta motivaatiopula verotti lukutunteja melko tehokkaasti. Onneksi pääsin myös viettämään ansaittua lomaa, josta ainakin Insta-seuraajani varmasti jo tiesivät. Kävin viime keväänä Barcelonassa katsomassa futispeliä, Espanyol vs. Barcelona, tällä kertaa oli kuitenkin oman suosikkijoukkueeni vuoro. ¡Hala Madrid! Eli siis Real Madrid vs. Atletico Madrid legendaarisella Realin kotistadionilla Santiago Bernabeulla, fanitytön unelmien täyttymys! En tiedä olenko blogissani tästä aiemmin maininnut, mutta pelasin nuorempana jalkapalloa melko pitkään. Aloitin muistaakseni kun olin 6-vuotias ja lopetin kun lukio alkoi. Toimin myös jalkapalloerotuomarina sekä -valmentajana, joten futis on todellakin urheilulajeista, ratsastuksen ohella, todella lähellä sydäntäni. Ehdoton suosikkipelaajani on Real Madridin #4, Sergio Ramos!


Pikku loma teki tosiaankin hyvää ja lukeminen maistuu taas paljon paremmalta. En ole pahemmin ottanut stressiä lähestyvistä kirjoituksista, joihin siis lähden korottamaan kemiaa ja biologiaa. Todennäköisintä on, että en tule koskaan olemaan siinä pistekiintiössä jossa katsotaan yo-arvosanoja, joten yo-arvosanojen korotus on itselleni vain tietynlainen välipiste, välikoe. Näkee vähän omaa tasoa ja missä mennään. Odotan molempia kirjoituksia kuitenkin ihan innolla, koska missasin Madridin matkan takia valmennuskurssini välikokeen. Kemiani oli myös viime vuonna suoraan sanoen surkeassa jamassa kirjoitusten aikaan, joten on kiva nähdä millaista kehityssä vuodessa on tullut :D Biologiassa taas painotus on, ymmärretysti, ollut bi4 eli ihmisen bilsassa, aika kivasti kuitenkin kaikenlaiset solujutut ja metsäekologiat ovat lyhyellä lukemisella palautuneet mieliin.

Katsotaan mihin nämä rahkeet riittävät niin ylppäreiden kuin kovaa vauhtia lähestyvien pääsykokeidenkin osalta! Palaillaan pian ja toivottavasti samalla sen uudistuksenkin kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Wau, sulla on tosi ihana blogi! Mäkin tulin tänne sun blogiin Tiian ansiosta, ja ihastuin blogiin heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Mukava jos blogini miellytti :)

      Poista