27.10.2015

Huoneeni

Saimpas viimeinkin aikaiseksi ottaa kuvia huoneestani tällä hetkellä. Asun tällä hetkellä solutyyppisessä kaksiossa kämppiksen kanssa. Molemmilla meillä on omat huoneet, mutta keittiö, eteinen, wc ja vaatehuone ovat yhteiset. Kuvasin vain oman huoneeni, sillä en näe järkeä kuvata meidän minivessaa ja minikeittiötä kenellekään. Tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen huoneeseeni. Toki kaikenlaisia haaveita olisi mitä tähän haluaisin, mutta jätän niiden toteuttamisen ehkä sitten seuraavaan asuntooni. Asun kuitenkin tässä täysin varmasti vain ensi toukokuuhun saakka. Samasta syystä keittiötä ja eteistä en omalta osaltani lähtenyt hirveästi sisustamaan. Katsotaan sitten omaan asuntoon kun tilaa on enemmän kaikki on vain omassa käytössä.


Huoneestani löytyy kaikki tarpeellinen, opiskelua varten pöytä ja laiskottelua varten täydellinen laiskanlinna. Pöytä ja kirjoituspöydän tuoli ovat äitini löytöjä tori.fi:stä. Pöytä on tuunattu sisustukseeni sopivaksi ja olen aivan rakastunut siihen! Korotimme sitä hiukan ja maalasimme sen eläväpintaiseksi valkealla ja harmahtavan hopealla, huoneeni peilin kehykset on maalattu samalla tekniikalla. Tuolin punainen on tällä hetkellä yksi ainoista väripilkuista huoneessani, muuten täällä on valkeata, harmaata ja mustaa. Ajatuksissa olisi ostaa jenkkilippukuosinen tai punainen viltti jostain, tällä hetkellä ainoa sopiva löytö on ollut Lexingtonilta ja se ei valitettavasti juuri nyt mahdu budjettiini :D Laiskanlinnani taas on siitä hauska, että siitä pystyy myöhemmin lisäosilla jatkamaan sohvan.

Olen keränyt Pinterestin tauluuni melko paljon sisustusjuttuja ja haaveita. Jos jotain siis kiinnostaa seurata niin tässä:
Follow Anna's board Sisustus on Pinterest.

2 kommenttia:

  1. Ihan sairaan hieno toi kirjotuspöytä ja tuoli!!! Nyt puolestaan minä olen kade :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Itse asiassa ekan kerran ku näin ton tuolin nii aattelin et tää on jotenki sun näkönen :D

      Poista