Elmo

_full (14)

Elmo on syyskuussa 2014 syntynyt ranskanbulldoggi uros, joka jaksaa aina piristää pienellä hulivilin luonteellaan ja hölmöillä ilmeillään. Välillä se esittää olevansa kovakin äijä, mutta todellisuudessa tämä mamman mandariini käpertyy viereen sohvalle tuhisemaan ja katselemaan telkkaria, oli kyseessä sitten El Clásico tai Greyn Anatomia.

Kemer, Elmo, Kebab, Elmonster, rakkaalla lapsella on monta nimeä, välillä myös perkele ei, joka on kuultu ainakin kerran toko-kentän suunnalta. Loppumattoman energian taltuttamiseksi pikku prinssimme käy rally-tokossa ja välillä uskaltautuu myös näyttelykehään, vaikka loppumattoman ihmisrakkautensa takia rakas bulla haluaisi mielummin tervehtiä tuomaria kuin seisoa pöydällä tai esitellä sulavia liikkeitään.

Kotona tämän hurjan saalistajan lempipuuhaa on rikkoa lelut viidessä minuutissa ja kytätä jääkaapin vieressä jos joku sattuisi tiputtamaan juustoa tai nakkia lattialle. Nakki on taikasana noin yleensäkin, aivan sama kuinka sikeässä unessa pikku prinssimme on, nakkipaketin aukaisu tai sana nakki saa tämän pojan juoksemaan villisti keittiöön. Jos erehdyt rapsuttamaan Elmoa, niin voin luvata että se on paras kaverisi koko loppu elämäsi ♥

_full
_full (1)

5 kommenttia:

 1. vooi aivan ihana tää sun Elmo! Mulla on kotona kaks mopsia, joten itsekkin oon täysin rakastunut lyttynaamakoiriin! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmo kiittää! :D Lyttynaamat jakaa melko paljon mielipiteitä mutta itse olen ainakin ihan rakastunut <3

   Poista
  2. Kaikill lyttynaamoilla on ainakin ihan pieniähengitysvaikeuksia juuri sen lyttykuonon takia (siksi ne tuhisevat, tietenkin tuhina voi olla ihan syvää hengitystä tms.), mutta sun Elmo näyttää tosi terveeltä❤.

   Poista
  3. Elmolla ei ainakaan lyttynaamaisuus haittaa menoa yhtään, onneksi :) Otettiinkin Elmo kasvattajalta, joka panostaa kasvatustyössään koirien terveyteen.

   Poista
  4. Voi kun hyvä! Arvostan tuota!

   Poista